Вицове за Алкохол
Намерени 81 резултата

Отличник, вече студент в първи курс, не бил правил...

Отличник, вече студент в първи курс, не бил правил любов, а бил красиво и здраво момче. Не щеш ли в него се влюбила негова колежка, с опит в интимната сфера. Той също я харесвал и предложил да отидат в събота и неделя, с преспиване, на излет в планината, като запазил стая в хижа. Притеснен бил младежът, нямал никакъв опит, и попитал свои колеги с опит как да постъпи ! "Като отидете в хижата, няма да бързаш да искаш секс, първо седнете в заведението и удари една-две водки за кураж, да се отпуснеш. А като се качите в стаята, ще започнеш да я целуваш, ще я целуваш по бузките, по устните, по гърдите, по коремчето и така надолу, като през това време ще и събличаш дрехите и нещата ще станат!" Така и направил младежът, ама нали никога не бил пил алкохол след втората водка изпаднал в безпаметност! Целувал и събличал, целувал и събличал . . . . . . ! Когато се събудил на сутринта, девойката била излязла, той сам в леглото приседнал, държи си главата с две ръце и се мъчи да си спомни какво се е случило. Изведнъж видял кръв по чаршафа: - "Ужас аз съм я убил!", помислил си той, станал, отишъл в банята и поглеждайки в огледалото, изкрещял: "Ужас, ама аз съм я и изял!.

Млад мъж закъснява за среща и трескаво търси място...

Млад мъж закъснява за среща и трескаво търси място за паркиране в центъра. Отчаян, той отваря страничното стъкло, поглежда към небето и казва: “Господи, ако ми намериш място за паркиране, ще откажа пиенето и ще ходя на църква всяка неделя”. В този миг една кола точно пред него потегля и освобождава място. Младежът бързо подава глава и се провиква към небето: “Остави, остави, аз вече си намерих...”

- Това не се издържа вече! Непрекъснато си пиян!...

- Това не се издържа вече! Непрекъснато си пиян! Ще се разведа!
- Ми разведи се, бе! Тъкмо хората ще си кажат “Тая колко е зле, щом и Стамат пияницата я остави...".

- Излизаш в отпуск. - Изтриваш всичките си...

- Излизаш в отпуск.

- Изтриваш всичките си акаунти в социалните мрежи.

- Напускаш страната и се настаняваш в неизвестен хотел.

- Купуваш си нова SIM- карта.

- Качваш се на първия автобус.

- Пристигаш на отдалечен плаж без обхват, без средства за комуникация и с много пиене.

- Късно през нощта вълните донасят до теб писмо в бутилка.

- „ВАНКА, КЛИЕНТИТЕ НАНЕСОХА НЯКОИ КОРЕКЦИИ, ПОПРАВИ ГИ КОГАТО МОЖЕШ И ГИ ИЗПРАТИ. ФЛАШКАТА Е В БУТИЛКАТА. АНТОН.”

Към дамите, ето как се привлича мъж: 1....

Към дамите, ето как се привлича мъж:

1. Преместете дивана централно срещу телевизора.

2. Пуснете спортен канал.

3. Отворете една бира и я поставете на масата пред дивана.

4.Изсипете мезета в голяма купа.

6.Отворете вратата на апартамента.

7. Изчакайте.

В 10.30 часа преди обед, вторник, 47-годишният...

В 10.30 часа преди обед, вторник, 47-годишният чичо Йоргос влиза в една пристанищна таверна в Пирея, на брега на Егейско море. Облечен е с тениска на баскетболния “Олимпиакос” с номера и името на Принтезис – 206 сантиметра, 110 килограма, тежко крило. Сантимент. Двамата са адаши, самият чичо Йоргос е с подобни габарити и едно време е бил юноша на клуба. Внушителният грък въздиша тежко, сяда и поръчва на веднага притичалия сервитьор 200 грама ципуро наведнъж, стафидови маслини, половин кило козе сирене и един слънчев домат, разрязан на четири. За ваша информация, разликата между ципуро и узо е като тази между домашна ракия и бутилирана от магазина. Докато чака поръчката, чичо Йоргос се провиква към собственика зад бара:

- Пусни мойта! Минутка след това по уредбата тръгва “Ден Тело” на Пасхалис Терзис. В тази песен лирическият герой казва, че не иска такива приятели, които му причиняват болка. Ципурото идва, чичо Йоргос отпива, гласът му се прояснява леко и от тип Ленард Коен става нещо като Бари Уайт, започва да припява Мутапанееее – стаматйасууууу, очите му се насълзяват.

През това време в таверната влиза един гей. Сяда близо до бара и си поръчва късо кафе, мохито и портокалов фреш. Поглежда към чичо Йоргос и му се усмихва. Разчувстваният чичо също се усмихва в отговор автоматично, което кара гея да преметне крак връз крак и гривничката на единия му глезен дрънва закачливо.

Минават няколко песни и няколко питиета време. Когато зазвучава “Роза” на Митропанос, геят става, приближава се до чичо Йоргос с котешката стъпка на манекенките, навежда се и му казва на ухото:

- Искаш ли да ти лапам оная работа?

Грамадният грък внезапно накървява очите, скача и се започва един грозен побой, завършил с изхвърлянето на гея навън.

Собственикът отива до чичо Йоргос и го пита:

- Какво стана, какво ти каза тоя?

Чичо Йоргос отговаря:

- Шепнеше и не го разбрах добре, ама беше нещо за работа.

Към летището се приближава самолет, който се готви...

Към летището се приближава самолет, който се готви да кацне със задницата напред. На кулата паника:

- Полет 239, какво става?!

Мълчание. Пак питат:

- Първият пилот, отговорете!

- Първият пилот е пиян, хлъц...

- Втори пилот, отговорете!

- Вторият пилот е пиян, хлъц...

- Щурман, отговорете!

- Щурманът е пиян, хлъц...

- А кой говори?

- Автопилотът, хлъц...